E-trgovina

Pogoji poslovanja


Splošni pogoji spletne trgovine Mizarstvo Zamuda so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Mizarstvo Zamuda (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Mizarstvo Zamuda d.o.o., Spuhlja 100c, 2250 Ptuj, Slovenija, EU , matična številka: 5490454000 , davčna številka: SI29284627, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Mizarstvo Zamuda, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med spletno trgovino Mizarstvo Zamuda in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnem mestu družbe Mizarstvo Zamuda d.o.o..

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnem mestu Mizarstvo Zamuda d.o.o..

Kategorije izdelkov


Delite z ostalimi...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email