Kuhinje in kuhinjsko pohištvo


Izdelava klasičnih in modernih kuhinj po vaši meri

Počutje v prostoru kjer živimo je zelo pomembno, saj nas razbremenjuje vseh celodnevnih naporov življenja. Zato je zelo pomemben dejavnik kakšno kuhinjo izbirate za vsakdanjo rabo. Pohištvo kot je v pravem pomenu kuhinja izdelana po meri, mora za vsa nuditi vse najpomembnejše elemente v njej. Vsaka kuharica v kuhinji zahteva različna okovja in po funkciji drugačne elemente, saj stil izdelave kuhinje po naročilu nudi velik izbor najboljših vodil (Blum), razgibane elemente, različne barvne kombinacije in vrsto drugih pričakovanj.

Izbira prave kuhinje je zato lahko zahtevna, saj jo bomo uporabljali vsakodnevno. Med drugimi dejavniki kakovosti okovja in funkcionalnosti kuhinje, je zelo pomemben izgled in dizajn kuhinje v prostoru, saj nam daje občutek domačnosti, stil našega doma in karakterja. V praksi je vidno, da so vsi kupci navdušeni nad ceno kuhinje in kvaliteto, ki jo nudimo.


3D izris kuhinj

Za dobro razumevanje vašega prostora, ki je lahko bolj ali manj zapleten na vsak način moramo skupaj z vami poiskati ustrezno rešitev za vašo novo kuhinjo. Prvotno delo iz naše strani v prvi fazi dogovora za izdelavo kuhinje mora ponuditi splošne informacije in po tem nadaljevanje s predstavitvijo, le ta je lahko v idejni skici kuhinje, 3D sliki, ki je posneta iz različnih strani kuhinjskega prostora ali pa vam za boljšo predstavo naredimo posneti film vaše kuhinje, kjer je 3D izrisana in umeščena v prostor. 3D izris kuhinje mora biti osnova za izdelavo kuhinje po meri.


Nakup kuhinje

Vsak nakup kuhinje ni enostaven, zato naš nasvet za nakup kuhinje po naročilu sestavlja sledeče korake:
- sestava splošnih idej in osnovnih želja kupca kuhinje
- okvirni izračun kuhinje (cena kuhinje ni fiksna)
- potrditev ponujenega po informativni ponudbi iz strani kupca
- izdelava izrisa v 3D pogledu, ki ga strokovno opravijo naši tehniki
- študija, kje bodo vaši elementi kuhinje postavljeni  in kakšni bodo, kuhinja mora biti funkcionalna in hkrati enostavna za kuhanje
- upoštevanje želje in izris okovja umeščenega v kuhinjo
- izris kombinacije frontalnih delov v barvah in oblikah
- na koncu predstavitev vam (po tem sledijo morebitni popravki glede na želje naročnika)
- ko so slike in vaše želje celostno dogovorjene, iz naše strani naredimo popolno ponudbo kuhinje z vsemi elementi in na podlagi ponujenega začnemo z izvedbo


Delite z ostalimi...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email