Ograje, okna, polkne...


Za vaša okna izdelamo lesena polkna, ki pripomorejo k učinkovitemu senčenju notranjosti objekta. Izdelujemo tako tradicionalna polna lesena polkna kot tudi polkna z lamelami. Vsa naša polkna so izdelana po meri in po vaših željah, premazana z zaščitnim impregnacijskim premazom, izbirate pa lahko tudi med pestro ponudbo barv iz naše barvne karte.


Zakaj izbrati lesena polkna?

Les ima dolgo življensko dobo in je dober izolator, zato je odlična izbira za zaščito vaših oken pred neugodnimi vremenskimi vplivi in senčenje v primerjavi z drugimi materiali. Les dobro prenaša nizke temperature, hkrati pa se segreva manj kot drugi materiali (npr. pvc ali aluminij).


Lesena polkna s fiksnimi lamelami

Polkna s fiksnimi lamelami nudijo dodatno zaščito vašega doma ob odprtem oknu in zastirajo neželene poglede. So enostavna za čiščenje in vzdrževanje.


Lesena polkna z gibljivimi lamelami

Polkna z gibljivimi lamelami priporočamo za vgradnjo tam, kjer želite sami kontrolirati količino naravne svetlobe v prostoru. Gibljivost lamel omogoča prijetne ambientale efekte v prostoru, zato jih v večji meri uporabljamo v dnevno-bivalnih prostorih.


Polna lesena polkna

Uporabo polnih lesenih polken priporočamo v pritličnih prostorih, saj nudijo dodatno protivlomno zaščito, hkrati pa omogočajo popolno zapiranje prostorov. Polna lesena okna v večji meri uporabljamo pri stavbah grajenih v tradicionalnem podeželskem stilu ali pri počitniških objektih na obali, kjer je prostore potrebno dodatno zaščititi pred visokimi temperaturami.


Polkna z masivnimi polnili

Delite z ostalimi...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email