Omare, vgradne omare


Vgradne omare

Vgradne omare so zaradi svoje velike prilagodljivosti izjemno praktična rešitev, saj omogočajo optimalen izkoristek razpoložljivega prostora. Lahko so garderobne, knjižne, arhivske itd. Običajno segajo od stene do stene in od tal do stropa, možne pa so tudi druge izvedbe - z njimi lahko npr. tudi razdelimo prostor na dva dela.


Prilagodljiva notranjost vgradnih omar

Notranjost vgradne omare lahko popolnoma prilagodimo uporabnikovim potrebam in razpoložljivemu prostoru. Na voljo imate številne rešitve, s pomočjo katerih bo omara zares služila svojemu namenu: Izbirate lahko med različnimi širinami polic, predali, garderobnimi cevmi, garderobnimi dvigali, izvlečnimi policami, košarami ... Naši izkušeni strokovnjaki bodo kos tudi morebitnim omejitvam na zidovih, kot so ogrevalne cevi, radiatorji, stikala, vratca električnih omaric ali plinskih peči. Vse to bodo upoštevali pri načrtovanju, spretni mojstri pa pri izdelavi in montaži.


Zunanjost

Drsna vrata, ki neslišno in lahkotno drsijo po vodilu, so opremljena s kolesci s krogličnimi ležaji. Lahko izbirate med različnimi barvami alu okvirjev, prav tako pa imate tudi popolnoma proste roke pri izbiri polnil. Na voljo so lesena ali steklena polnila, barvni dekorji, foto tapete ter številne druge kombinacije, s katerimi boste lahko zares ustvarili omaro, ki bo dala prostoru prav poseben pečat.Delite z ostalimi...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email