Vrata za vaš dom


Unikatna vhodna vrata za vaš dom

Nudimo pestro izbiro unikatnih lesenih vhodnih vrat, na voljo v različnih vrstah lesa. Izbirate lahko med prijetnimi barvami in kvalitetnimi dodatki. Za vas nudimo kvalitetna vhodna vrata po naročilu, mersko, oblikovno prilagojena vhodna vrata so pravi razlog za naročilo vrat v Mizarstvo Zamuda d.o.o.. Pred vašo odločitvijo za nakup vhodnih vrat nudimo strokoven nasvet, priprava ponudbe, izris vhodnih vrat v razmerju z upoštevanjem velikosti realnega razmerja.


Kvalitetna notranja vrata

Odražajo dovršenost narejenega unikatnega izdelka s katerim se nedvomno lahko pohvalite kjerkoli. Vsaka naša lesena notranja vrata imajo masivni podboj in kompaktna vratna krila z masivnimi nalimki. Izdelujemo furnirana, lesena, steklena notranja vrata. Vsa okovja notranjih vrat vsebujejo 3D nastavitev, ki so lahko vidna ali skrita z magnetno ključavnico. Vsi robovi so v osnovi soft izvedbe R3mm. Zagotavljamo vam zadovoljstvo z vrati in njihovo funkcijo.


Drsna vrata

Z drsnimi vrati lahko pregradimo prostor, ali pa jih uporabimo za zamenjavo krilnih vrat. Izbiramo lahko med različnimi materiali, barvami in vzorci ter polnili vrat, kot so ogledala, prosojna ali polprosojna stekla.

Največkrat se rešitev z drsnimi vrati poslužujemo pri garderobnih sobah, prehodnih vratih, pa tudi v gostinstvu. Drsna vrata na posebnih vodilih lahko uporabimo tudi za zamenjavo krilnih vrat garderobnih omar, pri poševnih stenah, mansardnih omarah, v kuhinji, kopalnici, otroških sobah ipd.

Drsna vrata so praktična izbira notranjega opremljanja, hkrati pa s trendovskimi dizajni prava paša za oči.


 

V ponudbi naše trgovine imamo vse kar potrebujejo vaša vrata (velika izbira kljuk in dodatkov za vse vrte vrat...).

Delite z ostalimi...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email